Internasjonal mobilitet med Performing Arts Hub Norway

Internasjonal synlighet og nettverksbygging på fire unike arenaer – med muligheter for deltakelse i vårt kuraterte program

I 2024 står reiser til arrangementene Tanzmesse, Europas største dansemesse, CINARS – internasjonalt scenekunstmarked i Montreal og Hong Kong Performing Arts Expo (HKPAX) på planen. PAHN har allerede begynte planleggingen av NORWAY NOW, den årlige delegasjonsreisen til New York som arrangeres for 13. gang i januar 2025.

Dette er særpregede og unike arenaer som gir norske scenekunstnere mulighet til å knytte kontakter, opprette samarbeid, få inspirasjon og å gjøre seg kjent med nye markeder og plattformer, uansett om man er med i delegasjonen eller velges ut til å delta på våre pitch-sessions på CINARS og NORWAY NOW. Følg med for søknadsfrister og mer informasjon, og les mer her og her.

 
Hele scenekunstfeltet er invitert

Alle har mulighet til å delta på våre delegasjonsreiser, uansett om man blir valgt ut til det kuraterte programmet, eller ikke. De internasjonale plattformene er varierte og mangfoldige, og som del av en delegasjon som reiser sammen, får dere unike muligheter til å knytte kontakter nasjonalt, og også til å navigere i feltet og på arenaene sammen med andre fra Norge. Vi legger opp til samarbeid og sosialt opplegg for delegatene – her kan man spille hverandre gode!

Som deltaker i våre delegasjoner får du også tilgang på diverse nettverksarrangement, kontaktlister under og i etterkant av arrangementet, samt plass i salen under pitch-sessions. Delegatene får følge programmene som arrangøren legger opp til, med workshops, samtaler, seminarer, forestillinger, nettverksarrangement, med mer. Delegater betaler for reise og opphold selv.

Ta kontakt ved spørsmål om både det kuraterte programmet, og om du er nysgjerrig på å bli med i delegasjonen til et eller flere av arrangementene. Vi tar også gjerne imot innspill på hva dere ønsker å få ut av delegasjonsreisene, og hvordan vi på best mulig måte kan etterkomme dette.

Informasjonsmøte om støtteordninger for internasjonal mobilitet

Den 23. april arrangerer vi informasjonsmøte hvor det vil bli informert om støtteordninger for internasjonal mobilitet og møtevirksomhet. Hit kommer Kulturdirektoratet, Nordisk kulturkontakt, Nordisk Kulturfond, FFUK, Culture Moves Europe for å informere om sine forskjellige ordninger for feltet.

 

Påmelding gjøres her – vi håper vi ses!